En we zijn in redrock country: Moab
25 juli 2025 - Moab, Utah, Verenigde Staten
En we zijn beland un redrock country! Hier gaat mijn hart altijd sneller kloppen, zo waanzinnig mooi hier.
Maar onze eerste stop nadat we uit Glenwood Springs waren vertrokken was Rifle Falls State Park voor een korte wandeling naar de watervallen en langs een riviertje. Verrassend mooi!
Daarna dus richting Moab. Eerst over de interstate 70, tot aan Grand Junction. En zelfs dat stuk was super gaaf: dwars door Utah desert. Want yep, Utah is de staat waar we nu zitten.
Bij Cisco gaan we de snelweg af. En snel daarna komen we echt in het land van de rode rotsen.
Een prachtige scenic route langs de Colorado rivier met links en rechts torenhoge rotsen. Super super mooi, ook al zijn we er nu voor de derde keer 😜
Laat in de middag komen we in Moab, waar een fijn hip hotel hebben: Field Station.
En daar ontdekte ik dat ik helemaal onder de rode vlekken zit. Naar een apotheek, en die wisten te vertellen dat het waarschijnlijk een allergische reactie op de sulfur in de antibiotica is in combi met de hete zon 😖 (is nu om 8 uur savonds nog steeds 33 graden 🥵
Dus een anti-allergeen gekregen. En meteen maar een dunne long sleeve gekocht. In de lieve kleur roze, zo mijn stijl (haha). In maat M en nog veeeels te groot maar was kleinste wat ze hadden 🤪
Anyway, morgen laatst dag van die stomme kuur en dan hopelijk alles weer oke.
Nu lekker in een wijnbar (jawel!) in Moab. PM sipt lekker aan zijn wijntje 🍷 en ik zit (nog steeds) op 0% alcohol. Misschien wel een reset-moment om eens te kijken hoe lang ik het vol houd.
Feitje van vandaag 1 : wiat je dat Indiana Jones & the last cruissade in Moab is opgenomen. En dat Moab als dé hoofdstad van uranium, wat hier in de vijftiger jaren is ontdekt☢️

De natuur blijft imponeren
Mam en Ton